Oportunitats per a servir

Mantenir en bones condicions Centro Arenys requereix de persones que tinguin una crida per a servir. Aquest servei és una gran oportunitat per a créixer i madurar el nostre caràcter.

Hi ha algunes necessitats urgents que descrivim més avall, però hi ha moltes maneres d’ajudar i servir a Centro Arenys. Contacta amb nosaltres per a més informació. Sempre hi ha oportunitats de servir!

Jardin centro Arenys

Jardineria

Centro Arenys esta envoltat de natura, boscos i cultius. Hi ha moltes zones verdes i jardins. Necessitem una persona amb un desig de fer l’entorn de Centro Arenys agradable i bell.

Manteniment

Una casa gran sempre necessita d’ajustos per a estar a punt. Instal•lacions d’aigua, elèctriques, calefacció, reparacions… precisen de persones que mantinguin tota la instal•lació en bon estat.

Mantenimiento Centro Arenys

Tècnic de gravació

El propòsit del nostre estudi de gravació Rhema és donar glòria a Déu mitjançant les gravacions que hi-fem. Necessitem una persona qualificada i piadosa que ens ajudi a aconseguir-ho.

Cuina

Al Centro Arenys rebem grups de diferents orígens. Necessiten rebre una alimentació sana i saludable. Necessitem persones amb capacitat i caràcter cristià per a portar a bon fi aquesta tasca.

Limpieza Centro Arenys

Neteja

Que el centre es mantingui net i acollidor és de vital importància per a nosaltres. Necessitem persones amb el desig de servir en una àrea tant important com aquesta.