On Estem

Informació General

Centro Arenys roman obert tot l’any i està condicionat per a l’hivern amb calefacció central. El seu entorn i instal•lacions fan apte el lloc per a una gran varietat d’activitats, des d’una reunió a un curs bíblic de vàries setmanes de duració o unes esplèndides vacances familiars.

A 13 km. de Figueres, 20 km de l’Escala-Empúries (Costa Brava) i a 130 km de Barcelona. Situat en un terrenys frondós de 30.000 m2 a tocar del riu Fluvià. Disposa de 100 places en dormitoris i habitacions, camp de futbol i zona de jocs i descans.

No importa la mida del grup, des d’un de reduït fins als més nombrosos poden gaudir de Centro Arenys. Poden estar en règim de pensió completa o bé organitzar la seva pròpia estada.

Com Arribar

Coordenadas GPS:
Longitud: 2º 57′ 26.21»
Latitud: 42º 9′ 35.05»

Per carretera – Des de França

Si veniu per l’Autopista AP-7, preneu la Sortida 4, Figueres Sud. A la primera rotonda, agafeu la segona sortida cap a Girona (N-II). Després del km 746, gireu a l’esquerra (GIV-6226) direcció Garrigàs-Palau de Santa Eulàlia. Al km 5’800 arribareu al riu Fluvià. Desprès del riu, el nostre centre és la primera casa a l’esquerra. L’entrada principal es troba enfront del km 6, a uns 200 m del riu Fluvià.

Si veniu per la N-II, després  del km 746, seguiu les instruccions anteriors.

Per carretera – des de Barcelona.

Si veniu per l’Autopista AP-7, preneu la sortida 5 L’Escala-Empúries. Gireu cap a la dreta i a la primera rotonda, agafeu la segona sortida (N-II) direcció Bàscara. A Bàscara, gireu a la dreta direcció Sant Mori. A uns 4 km, a la rotonda de Vilaür, preneu la tercera sortida (GIV-6226) direcció Garrigàs. Centro Arenys es troba al km 6, a uns 2 km de la rotonda.

Si veniu per la N-II, a Bàscara, seguiu les instruccions anteriors.

Per tren convencional: Estació de Camallera.

Per Alta Velocitat: Estació de Figueres-Vilafant.

Per avió: Aeroports de Barcelona o Girona-Costa Brava.